Organizujemy się :)
Re: Organizujemy się :)
Poza działem z Waszymi kotami już nie
Ale też było tam już naprawdę większość nieaktualnych informacji, lepiej założyć wątek tutaj 
Próba czy już mogę coś pisać. Od paru dni miałam info że mój IP jest zablokowany
Mam tak bardzo częstoelwiska3 pisze: 10 lis 2025, 21:45
Próba czy już mogę coś pisać. Od paru dni miałam info że mój IP jest zablokowany
Nie mam na to wpływu, wiem, że tak się dzieje, jeśli macie dynamiczne IP i co jakiś czas się zmienia. W ten sposób co jakiś czas trafia się IP, na którym kiedyś popracował jakiś spamer i ciągle ten właśnie numer jest na którejś z czarnych list. Ustawiłam forum na bardzo czuły skaner, bo inaczej miałam zalew botów 
Ula od Elmosia i Pyzy chciała zarejestrować się na forum. Nie pozwala jej pytanie pomocnicze / kogo uratowała Jagienka 

Czy ktoś pamięta jak się tutaj rejestrowaliśmy? Czy przeszły nasze stare loginy i hasła?
Czy ktoś pamięta jak się tutaj rejestrowaliśmy? Czy przeszły nasze stare loginy i hasła?
Chyba musiałem zarejestrować się od początku - zachowując jednak stary nick i hasło ( Zbyszka - choć dzisiaj byłby to niedźwiedź
)
(*) Tudor "Najdzielniejszy z dzielnych" ok. 17.06.2017 - 07.01.2026 (*)
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Dynastia pisze: 04 kwie 2026, 12:36 Chyba musiałem zarejestrować się od początku - zachowując jednak stary nick i hasło ( Zbyszka - choć dzisiaj byłby to niedźwiedź)
A odpowiadałeś na to pytanie? Bo ja nie pamiętam. Ale kiedyś po utracie hasła właśnie to Zbyszka, Zbyszko i inne odmiany nie chciały przepuścić
Chyba nie
. Mnie to by pytali, z kim walczył Saladyn 

(*) Tudor "Najdzielniejszy z dzielnych" ok. 17.06.2017 - 07.01.2026 (*)
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Elwisko, niech Ula do mnie napisze, pomogę jej uruchomić konto. Mea culpa, chyba miało być kogo uratowała Danusia
Zaraz zajrzę do ustawień.
Słuchajcie, ja nie wiem, jak myśmy się tu wszyscy porejestrowali na tym forum, jak rzeczony Zbyszko uratowany został przez Danusię, a nie przez Jagienkę. Nic dziwnego, że tyle osób ma problemy z rejestracją
Już poprawiłam.