Organizujemy się :)
Re: Organizujemy się :)
Na starym forum dostawałam na mejla powiadomienie o prywatnej wiadomości. Teraz nie 

Musisz to sobie ustawić w profilu Agnieszkoagniecha pisze: 30 kwie 2022, 08:20 Na starym forum dostawałam na mejla powiadomienie o prywatnej wiadomości. Teraz nie![]()

Już ustawiłam
Dziękuję Dorotko

Dziękuję Dorotko

A działa Wam wyszukiwarka? Bo mi zupełnie nie...
A czy dałoby się coś przestawić, żeby po kliknięciu na emotkę z listy nie przewijało się automatycznie do góry? Kojarzę, że na starym forum tak się działo tylko jak była awaria, a normalnie się nie ruszało.
I mam pytanko też... czy byłoby to bardzo skomplikowane i wymagające, żeby zrobić embedy z tiktoka takie jak są z YT?
I mam pytanko też... czy byłoby to bardzo skomplikowane i wymagające, żeby zrobić embedy z tiktoka takie jak są z YT?

❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
M&M na Instagramie
U mnie się nie przesuwa jak używam na kompie. W telefonie jest gorzej, bo emotki mam na górze, wiec muszę scrollować w te i we wteLuinloth pisze: 25 maja 2022, 10:16 A czy dałoby się coś przestawić, żeby po kliknięciu na emotkę z listy nie przewijało się automatycznie do góry? Kojarzę, że na starym forum tak się działo tylko jak była awaria, a normalnie się nie ruszało.

A u mnie się właśnie na kompie przestawia. Używam ChromeMoni_Q pisze: 25 maja 2022, 10:20U mnie się nie przesuwa jak używam na kompie. W telefonie jest gorzej, bo emotki mam na górze, wiec muszę scrollować w te i we wteLuinloth pisze: 25 maja 2022, 10:16 A czy dałoby się coś przestawić, żeby po kliknięciu na emotkę z listy nie przewijało się automatycznie do góry? Kojarzę, że na starym forum tak się działo tylko jak była awaria, a normalnie się nie ruszało.![]()
❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
M&M na Instagramie
Ja też...Luinloth pisze: 25 maja 2022, 10:50Używam ChromeMoni_Q pisze: 25 maja 2022, 10:20U mnie się nie przesuwa jak używam na kompie. W telefonie jest gorzej, bo emotki mam na górze, wiec muszę scrollować w te i we wteLuinloth pisze: 25 maja 2022, 10:16 A czy dałoby się coś przestawić, żeby po kliknięciu na emotkę z listy nie przewijało się automatycznie do góry? Kojarzę, że na starym forum tak się działo tylko jak była awaria, a normalnie się nie ruszało.![]()
Niestety, na przewijanie nie mam wpływu. Skrypt jest nowy i "czysty", więc to na pewno nie jest awaria, pewnie takie "usprawnienie" w tej wersji. Usunę tę wielką emotkę, albo raczej zmniejszę jej wielkość, może to będzie rozwiązanie.Luinloth pisze: 25 maja 2022, 10:16 A czy dałoby się coś przestawić, żeby po kliknięciu na emotkę z listy nie przewijało się automatycznie do góry? Kojarzę, że na starym forum tak się działo tylko jak była awaria, a normalnie się nie ruszało.
I mam pytanko też... czy byłoby to bardzo skomplikowane i wymagające, żeby zrobić embedy z tiktoka takie jak są z YT?![]()
Jeśli chodzi o emotki z innych platform, dodać mogę wszystko, ale nie każcie mi szukać

Luinloth przepraszam, właśnie doczytałam embedy nie emotki, myślę że się da, ale wstaw tu proszę link do jakiegoś przykładowego filmiku, żebym mogła nad tym popracować