Moni_Q pisze: 19 kwie 2022, 19:14 Tak, teraz widzę, ale to nie miało związku z nieśmiałością, bo posty już były, ale widziałam wszystkie jak klikałam w "nowe posty". Ale teraz już jest ok![]()
Czas się urządzać na nowo![]()

Moni_Q pisze: 19 kwie 2022, 19:14 Tak, teraz widzę, ale to nie miało związku z nieśmiałością, bo posty już były, ale widziałam wszystkie jak klikałam w "nowe posty". Ale teraz już jest ok![]()
Czas się urządzać na nowo![]()
Dorotko, ja tam nigdy nieśmiała nie byłam i wychodzi na to, że to dobrzeDorszka pisze: 19 kwie 2022, 16:17 Bo długo wszyscy byliście nieśmiali. Poza tym do 1 w nocy nie mogliście nic napisać w żadnym dziale, dopiero MissMonroe mi to napisała późna nocą, a ja myślałam, że wszyscy się jakoś dziwnie czają i niczego poza fotkami swoich kotów nie chcą wstawić. (…)
Miss_Monroe pisze: 20 kwie 2022, 21:04Dorotko, ja tam nigdy nieśmiała nie byłam i wychodzi na to, że to dobrzeDorszka pisze: 19 kwie 2022, 16:17 Bo długo wszyscy byliście nieśmiali. Poza tym do 1 w nocy nie mogliście nic napisać w żadnym dziale, dopiero MissMonroe mi to napisała późna nocą, a ja myślałam, że wszyscy się jakoś dziwnie czają i niczego poza fotkami swoich kotów nie chcą wstawić. (…)Najważniejsze, że wszystko już działa!
![]()
Wysłałam Ci właśnie wiadomość.agniecha pisze: 25 kwie 2022, 19:37 Dziewczyny, czy wysyłałyscie na nowym forum wiadomości na priv ?
Wysłałam w sobotę do MM i dalej oczekuje na odbiór, więc albo MM nie ma czasu, albo coś szwankuje![]()
Agnieszko, przepraszam, ale dopiero dziś weszłam na forum. Choroba mnie zmogła z gorączką w pakiecie