Organizujemy się :)
- dorota_karioka
- Agilisowy Rezydent
- Miss_Monroe
Re: Organizujemy się :)
Tak, tak

Wątek o kotyfikacji przestrzeni pojawi się ponownie, czy trzeba założyć nowy samemu?
❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
Luinloth, można zacząć samodzielnie w dziale o potrzebach kotów. Nie musicie na nic czekać, forum jest dla Was. Ale żeby nie było niepokojów, zaraz otworzę wątek.
Wątek otwarty, potrzebujemy teraz tylko powtórzone zapytanie i zdjęcie 

Jeszcze jedna informacja, na tym forum trzeba się od nowa zarejestrować. Jest pod nowym adresem, ma nową bazę danych, więc Wasze hasła i loginy nie zostały przeniesione. Macie dwie dodatkowe skórki 

Nie wiem czy tylko mi tak się pokazuje (a właściwie nie pokazuje), że jak klikam na "nieprzeczytane" to mam pustą listę... 

Bo długo wszyscy byliście nieśmiali. Poza tym do 1 w nocy nie mogliście nic napisać w żadnym dziale, dopiero MissMonroe mi to napisała późna nocą, a ja myślałam, że wszyscy się jakoś dziwnie czają i niczego poza fotkami swoich kotów nie chcą wstawić. Ustawiłam dostępy dopiero o 2 w nocy, dziś już powoli powinnaś widzieć napływające posty. Ja widzę, mam ustawioną zakładkę w przeglądarce z bezpośrednim dostępem do nieprzeczytanych.
Tak, teraz widzę, ale to nie miało związku z nieśmiałością, bo posty już były, ale widziałam wszystkie jak klikałam w "nowe posty". Ale teraz już jest ok
Czas się urządzać na nowo

Czas się urządzać na nowo