Zabawki

Moni_Q
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Zabawki

Post autor: Moni_Q »

Nie ma takiego wątku jeszcze, więc pozwolę sobie zainicjować :)
Kupiłam bąblom taką matę z Trixie i muszę Wam ją polecić, skoro u mnie nie może ona zostać. To jest super sprawa, ale nie sądziłam że to jest takie duże, po prostu nie mam na nią miejsca, więc z bólem serca odsyłam...Raczej do domów lub dużych mieszkań, ale wasze koty ją pokochają :)
71zfEzXa0gL.jpg
71zfEzXa0gL.jpg (161.36 KiB) Przejrzano 19907 razy
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Re: Zabawki

Post autor: Dorszka »

MoniQ, jest też mniejsza wersja, ale zdecydowanie mniej atrakcyjna. Ta mata jest naprawdę doskonała. Szkoda, że nie może zostać sad
Moni_Q
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Dorszka pisze: 03 mar 2025, 11:44 MoniQ, jest też mniejsza wersja, ale zdecydowanie mniej atrakcyjna. Ta mata jest naprawdę doskonała. Szkoda, że nie może zostać sad
Taaak? jest mniejsza? Ale też z Trixie? Muszę poszukać :) Bo mało mi serce nie pękło jak musiałam im to zabrać...
Moni_Q
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Ostatnio na kocich instagramach wszędzie widzę, że wędka mysi vel szczurzy ogon to hit. Więc zamówiłam, dzisiaj przyjdzie, zobaczymy. Cat Dancer, którego Kaliska ma od dziecka, czyli długo, ciągle jest w użyciu mimo, że nie ma już większości kartoników lol

Jak Dorszka dzisiaj napisała, że wyznacznikiem dobrego samopoczucia kota jest chęć do zabawy, to pomyślałam, że Kalina w takim razie czuje się wyśmienicie, bo ona by się ostatnio głównie bawiła. Woła mnie głośno i każe się zabawiać hahaha
Moni_Q
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Moni_Q pisze: 15 kwie 2026, 10:47 Ostatnio na kocich instagramach wszędzie widzę, że wędka mysi vel szczurzy ogon to hit. Więc zamówiłam, dzisiaj przyjdzie, zobaczymy.
Tak że tego... Kaliska się boi tej wędki hmmm Za to taka duża ryba do kopania, którą zamówiłam tylko po to, żeby mieć darmową wysyłkę zrobiła furorę lol
Dynastia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dynastia »

Już dawno odpuściliśmy wędki na rzecz długopisów …🤷🏻‍♂️ Gdy spadają tak ciekawie stukają 😂 a jeszcze można nimi pokręcić 😬
(*) Tudor "Najdzielniejszy z dzielnych" ok. 17.06.2017 - 07.01.2026 (*)
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
ODPOWIEDZ