Kupiłam bąblom taką matę z Trixie i muszę Wam ją polecić, skoro u mnie nie może ona zostać. To jest
Zabawki
Zabawki
Nie ma takiego wątku jeszcze, więc pozwolę sobie zainicjować
Kupiłam bąblom taką matę z Trixie i muszę Wam ją polecić, skoro u mnie nie może ona zostać. To jest
sprawa, ale nie sądziłam że to jest takie duże, po prostu nie mam na nią miejsca, więc z bólem serca odsyłam...Raczej do domów lub dużych mieszkań, ale wasze koty ją pokochają
Re: Zabawki
MoniQ, jest też mniejsza wersja, ale zdecydowanie mniej atrakcyjna. Ta mata jest naprawdę doskonała. Szkoda, że nie może zostać 
Taaak? jest mniejsza? Ale też z Trixie? Muszę poszukaćDorszka pisze: 03 mar 2025, 11:44 MoniQ, jest też mniejsza wersja, ale zdecydowanie mniej atrakcyjna. Ta mata jest naprawdę doskonała. Szkoda, że nie może zostać![]()
Ostatnio na kocich instagramach wszędzie widzę, że wędka mysi vel szczurzy ogon to hit. Więc zamówiłam, dzisiaj przyjdzie, zobaczymy. Cat Dancer, którego Kaliska ma od dziecka, czyli długo, ciągle jest w użyciu mimo, że nie ma już większości kartoników
Jak Dorszka dzisiaj napisała, że wyznacznikiem dobrego samopoczucia kota jest chęć do zabawy, to pomyślałam, że Kalina w takim razie czuje się wyśmienicie, bo ona by się ostatnio głównie bawiła. Woła mnie głośno i każe się zabawiać
Jak Dorszka dzisiaj napisała, że wyznacznikiem dobrego samopoczucia kota jest chęć do zabawy, to pomyślałam, że Kalina w takim razie czuje się wyśmienicie, bo ona by się ostatnio głównie bawiła. Woła mnie głośno i każe się zabawiać
Tak że tego... Kaliska się boi tej wędkiMoni_Q pisze: 15 kwie 2026, 10:47 Ostatnio na kocich instagramach wszędzie widzę, że wędka mysi vel szczurzy ogon to hit. Więc zamówiłam, dzisiaj przyjdzie, zobaczymy.
Już dawno odpuściliśmy wędki na rzecz długopisów …
Gdy spadają tak ciekawie stukają
a jeszcze można nimi pokręcić 
(*) Tudor "Najdzielniejszy z dzielnych" ok. 17.06.2017 - 07.01.2026 (*)
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019